Voortschrijdend inzicht

In elk project speelt het voortschrijdend inzicht. Naarmate een project vordert ontstaan nieuwe of bijkomende inzichten in de scope en het doel van het project. Naarmate stories verder worden uitgewerkt of opgeleverde functionaliteiten worden geƫvalueerd en getest of in gebruik genomen, verwerven we als Project Team of gebruikers meer inzicht of een betere kijk op het project en de gewenste functionaliteiten.

Soms noodzaken ook veranderingen in de omgeving tot een bijsturing van het project en het herbekijken van scope en prioriteiten. Het succes van het project hangt mee af van de manier waarop men omgaat met en open staat voor dat voortschrijdend inzicht. Hoe sneller je deze veranderingen en inzichten kan meenemen tijdens het project, des te beter het eindresultaat zal zijn.

Niets is meer frustrerend dan op het einde van het project te moeten constateren dat het oorspronkelijke inzicht en de scope waar zo hard aan wordt vastgehouden, ondertussen achterhaald zijn en niet meer aansluiten bij de huidige context en kijk op het project. Onze aanpak stimuleert en ondersteunt dit voortschrijdend inzicht.

Samenwerken met ons?

Interesse om met ons of voor ons te werken?
Vertel ons wat je zoekt en wat we voor je kunnen doen.

Contact