Onze medewerkers

We proberen te zorgen voor gelukkige medewerkers. In ons geval zijn zij onze voornaamste “asset”. Hoe doen we dat?

  • We helpen hen zichzelf zo goed mogelijk te ontplooien. Ze krijgen de autonomie om zelf te kiezen wat ze willen doen, en hoe ze de meeste meerwaarde kunnen bieden aan het bedrijf. Meestal zijn dat de zaken waar ze ook het best in zijn.
  • We betrekken iedereen bij alle facetten van de bedrijfsvoering, niet enkel het productieproces. Over alle belangrijke dingen wordt samen nagedacht en gestemd. Ieder kan ook zelf een voorstel formuleren tot verbetering. Doordat iedereen daar z’n mening kan over geven kom je tot betere en meer gedragen voorstellen. We maken gebruik van Sociocracy om deze manier van werken vorm te geven.
  • We zijn erg bezig met zaken als zelfsturende teams, maar het is ook weer geen fetisj. De teams geven zelf aan tot hoever ze willen gaan en waarin ze zich nog graag laten ondersteunen. Zo is er samen beslist om sales, rekrutering & facturatie overkoepelend te houden. 
  • We delen de winst met iedereen die ervoor gewerkt heeft. Vergoed je aandeelhouders fair voor hun financiĆ«le inbreng, maar de grootste meerwaarde wordt geleverd door je mensen. Logisch toch dat ze dan meegenieten van de resultaten als die goed zijn. We hebben hiervoor de winstpremie ingevoerd, waarbij een deel van de bedrijfswinst wordt verdeeld over de medewerkers. Maar we onderzoeken ook nog mogelijkheden rond gedeeld aandeelhouderschap.

Samenwerken met ons?

Interesse om met ons of voor ons te werken?
Vertel ons wat je zoekt en wat we voor je kunnen doen.

Contact