Onze klant

Kwaliteit

Onze focus ligt wél op het continu verhogen van onze kwaliteit en daardoor onze meerwaarde. Dat klinkt simpel en iedereen zegt dat te doen, maar in de praktijk is dat zeer complex. Je zou dat kunnen doen door top-down een kwaliteitsplan op te (laten) stellen en uit te rollen, met veel meetpunten en KPI’s om op te volgen.

Wij hebben gekozen om dat bottom-up te laten groeien: zorg dat kwaliteit top-of-mind blijft in de organisatie, en je komt terecht in een sfeer van continu verbeteren: mensen nemen spontaan – alleen of in groep – verbeterpunten op. We gebruiken Sociocracy om dit enigzins te organiseren. Zo weet je op voorhand niet exact waar het naartoe gaat, maar één ding staat vast: de kwaliteit gaat langzaam maar zeker omhoog.

De verbeterpunten die leven in de organisatie zijn verspreid over verschillende domeinen, maar gaan vooral over beter worden als persoon in de rollen die je opneemt en beter worden als team. Je vindt er een aantal terug verspreid over onze website.

Winst

We vragen een eerlijke prijs evenredig met onze geleverde meerwaarde. We “tillen” onze klanten niet en streven naar een realistische marge die nodig is om Qframe op lange termijn levensvatbaar te houden en onze mensen eerlijk te kunnen verlonen. We laten ons niet verleiden tot meer, ook al lijkt het voor de klant wel te kunnen …

Eens je klant dat ervaren heeft, kom je tot een echte vertrouwensrelatie die dichter in de buurt komt van een privérelatie met gezin of vrienden: de klant hoeft niet continu op z’n hoede te zijn voor een leverancier die er probeert extra geld uit te slaan. Zalig toch … een last valt van je schouders.

En wat winst betreft, die komt wel vanzelf zonder dat je erop focust. Logisch ook, iedere klant wil toch niet liever dan een leverancier die oprecht het beste met hem voorheeft en er alles aan probeert te doen om een zo goed mogelijk product/dienst te leveren. En hij wil daar dan ook graag een eerlijk bedrag voor betalen.

Samenwerken met ons?

Interesse om met ons of voor ons te werken?
Vertel ons wat je zoekt en wat we voor je kunnen doen.

Contact