Agile & Teal

Agile werken is ondertussen genoegzaam gekend en toegepast in organisaties. Het gaat in essentie over wendbaar zijn in een snel veranderende wereld. Maar wat ons het meest aanspreekt is dat het gaat over het genereren van meerwaarde door een samenwerking van mensen, met focus op resultaat boven formaliteiten. Zoals met alles in het leven ligt de waarheid in het midden en heb je zeker wel een basis aan formele afspraken nodig om een voorspelbare meerwaarde te kunnen leveren. Maar dat mag geen verstikkend keurslijf worden omdat je dan teveel inboet aan noodzakelijke flexibiliteit.

Het is ook onze missie en de basis van de dienst die wij aanbieden. Onze teamwerking leent zich daar perfect toe. Maar zo zijn we ook georganiseerd als bedrijf in z’n geheel.

In dezelfde lijn zijn we ook heel erg fan van Teal organisaties zoals beschreven door Frederik Laloux in z’n boek “Reinventing Organisations” en passen we die principes zoveel mogelijk toe. Focus op meerwaarde leveren aan de klant, met respect voor uw mensen, maar zonder de centen uit het oog te verliezen. Want uw mensen moeten ook boterhammen kunnen eten…

Samenwerken met ons?

Interesse om met ons of voor ons te werken?
Vertel ons wat je zoekt en wat we voor je kunnen doen.

Contact