Klimaatavond: duurzaam ondernemen in de IT sector

Ons klimaat is een hot topic de laatste jaren, we staan voor een enorme uitdaging. Er is veel werk aan de winkel!

We kunnen als burger hopen dat anderen deze complexe problematiek zullen oplossen voor ons: de politiekers, de bedrijven, … In de praktijk zal het echter een en-en-verhaal zijn waarbij burgers, bedrijven en politiek samen tot actie komen.

In 2014 besloten 11 bezorgde burgers actie te ondernemen tegen het kwakkelende Belgische klimaatbeleid. Ze richtten een vzw op en startten een rechtszaak tegen de bevoegde overheden. Inzet van de rechtszaak: België op zijn verantwoordelijkheid wijzen in de wereldwijde strijd tegen klimaatopwarming.

Qframe sponsort Klimaatzaak en dankzij deze sponsoring mogen wij op 16 december ’19 Francesca Vanthielen ontvangen. Zij brengt die avond een lezing over wat de klimaatproblematiek juist inhoudt en hoe we hier verantwoord mee kunnen omgaan. Francesca is 1 van de oprichters en drijvende kracht achter Klimaatzaak vzw. Neem zeker eens een kijkje op www.klimaatzaak.eu voor meer informatie.

Daaraan gekoppeld zullen wij vanuit Qframe toelichten hoe we duurzaam ondernemen toepassen binnen onze IT-onderneming. Duurzaamheid is één van onze waarden waar we bij iedere actie die we ondernemen rekening mee houden. Maar hoe doe je dat, duurzaam ondernemen in de IT-sector?

Met plezier bezorgen we jou de nodige handvaten om door middel van haalbare aanpassingen te evolueren naar een duurzame(re) onderneming.

Agenda 16/12/2019:

17u30 – Ontvangst met broodjes

18u – 19u Lezing Francesca Vanthielen

19u – 19u15 – Pauze

19u 15 – 20u – Qframe: duurzaam ondernemen in de IT sector

20u – … – Napraten met een hapje en een drankje

Locatie: Veldkant 39 – 2550 Kontich

Tot dan!