Ook QFRAME samen met Cronos droeg een warm steentje bij voor Music For Life 2016

Kerst, een periode van knus en gezellig samenzijn met familie en vrienden. Iedereen houdt van die warmte. Jammer genoeg zijn er ook mensen en families die niet kunnen genieten van die warmte en minder hoopvol naar de toekomst kijken door ziekte, armoede of tegenslag.

Daarom organiseert Music for Life al 10 jaar lang een inzamelactie voor meer dan 1000 diverse goede doelen, die vaak heel dicht bij ons staan. ‘Iedereen zorgt voor iedereen’  is geen holle slogan.

Sociaal engagement en bijdragen tot een betere maatschappij zijn één van de bedrijfswaarden van Qframe en Cronos. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Cronos werd dan ook een actie op touw gezet voor de ‘Warmste Week’.

Op donderdag 15 december vond op de Veldkant in Kontich een kerstmarkt plaats. Tientallen bedrijven en medewerkers boden allerlei activiteiten aan om zo een warm steentje bij te dragen voor een goed doel. Een ruim aanbod van warme soep, lekkere croque-monsieur en hot-dogs, overheerlijke sushi, artisanaal gebrouwen bier, speculaas, toffe geschenkjes, kerstversiering, massages, fotoshoots in kerstoutfit, een Virtual Reality-ervaring en nog veel meer.

Ook een enthousiast QFrame was van de partij. Kerstrozen kleurden onze stand warm rood en zorgden mee voor die gezellig knusse sfeer van Kerst.  Voor 5 EUR kon je een kerstroos meenemen, waarmee we ons goede doel steunden. Ditmaal koos QFrame voor DVC Sint-Jozef, een multifunctioneel centrum voor jongeren met een motorische en/of verstandelijke beperking.

Al snel werd onze stand minder en minder rood, en na enkele uurtjes waren we volledig uitverkocht. Met een lege stand maar een blij gemoed hebben we onze opbrengst gestort ten voordele van DVC Sint-Jozef.

Het is hartverwarmend hoeveel medewerkers en collega’s zich inzetten tijdens en na de werkuren, en hun krachten bundelden om er een sfeervolle en geslaagde kersthappening van te maken. Er werd gretig gesmuld van de hapjes en lekkernijen, en enthousiast een bijdrage gedaan door kerstrozen, speculaas of andere geschenkjes te kopen. Wil je graag de sfeer opsnuiven, kijk dan maar eens naar dit filmpje.

Samen maakten we van de Warmste Week bij Cronos een groot succes !
In totaal brachten we 4070 EUR bijeen voor diverse goede doelen.

Volgend jaar doen de QFrame medewerkers alvast met veel plezier weer mee aan Music For Life om een goed doel te steunen en ons warme hart te tonen.
Want ook dat is teamspirit binnen ons bedrijf !