Kennen

Jezelf

Bij Qframe maken we er een punt van om onze mensen echt te kennen. Het is belangrijk om te weten waar je energie van krijgt en wat je talenten zijn. Binnen je werkcontext en daarbuiten. Zo zorgen we ervoor dat je met maximaal plezier naar je job vertrekt omdat je daar het beste van jezelf kan geven.

Iedereen heeft een personal coach om samen op zoek te gaan naar zijn talenten.

Elkaar

Je collega’s buiten je eigen team kom je soms maar zelden tegen. We zorgen voor voldoende gelegenheid om elkaar te leren kennen:

  • CO-meetings om bij te blijven met wat er gaande is binnen Qframe
  • Bootcamps en chapters om bij te leren, van elkaar of van externe experts
  • Samen skiën of op weekend, … gewoon omdat daar de banden gesmeed worden en de verhalen ontstaan!
groei
groei

Groeien

Bij Qframe willen we niet alleen de talenten van onze mensen kennen, we geloven erin dat dit de ideale handvaten zijn om mensen te laten groeien.

Groeien kan onder andere door je kennis te vergroten. Via onze ‘Q-Credits’ geven we onze mensen een jaarbudget waarmee ze zelf kunnen bepalen waarover en hoe ze willen bijleren. Interne en externe opleidingen, zelfstudie, R&D projectjes, … dat kan allemaal. Je personal coach kijkt er mee op toe dat dit gestimuleerd wordt en je credits volop besteed worden.

Maar buiten je kennis vergroten geloven we er rotsvast in dat je zeker ook groeit door met goeie collega’s samen te werken, nieuwe uitdagingen aan te gaan, uit je comfort zone te komen en te ontdekken of achter je blinde vlekken geen nieuwe richtingen verborgen zitten.

Inspireren

We zorgen ervoor dat je weet wat de concrete doelen van het bedrijf zijn. Samen met je personal coach bepaal je hoe je daar via je persoonlijke concrete doelen aan kan bijdragen.

We leggen de lat graag hoog, niet om ze altijd helemaal te halen maar omdat we geloven dat we zo met zijn allen zo ver mogelijk geraken.

We dragen met Qframe niet alleen bij aan onze mensen en onze klanten, maar ook aan de samenleving. Elk jaar engageren we ons om dingen te doen voor het goede doel. We bouwden al software voor Natuurpunt, doen mee aan Music For Life en wie weet doen we volgend jaar iets met jouw idee!

groei
groei

Betrekken

Samen werken aan Qframe

Bij Qframe hebben de mensen zelf een zeg in hoe de zaken verlopen. We hebben verschillende werkgroepen waar onze mensen hun inbreng in kwijt kunnen. De werkgebieden zijn heel uiteenlopend gaande van onze aanpak om projecten te organiseren, research & development rond nieuwe technologieën, het feestcomité, enz. Naargelang de persoonlijke voorkeur en interesses krijgt iedereen de kans om organisatorisch mee te denken en te werken aan onze organisatie!