Wanted: een junior of medior developer voor ons BYDT-team

Mogen wij jou voorstellen, het BYDT-team!!

Team BYDT

Enerzijds een acroniem met de eerste letter van onze voornamen (Bert, Yves, David, Tim), maar anderzijds ook onze slogan naar onze klanten: Being Your Development Team !!

Want dat is wat we doen: een super-development team zijn voor onze klanten. Wij werken op verschillende projecten en bij verschillende klanten: Wonen Vlaanderen, MAN, UZA, VMSW, … Dus ook verschillende technische uitdagingen en omgevingen!!

Helaas neemt ons jongste teamlid Bert afscheid van Qframe om zich terug te trekken in het verre en exotische Limburg.

Daarom zoeken wij (David, Tim, Yves, en sinds zeer recent ook Jeroen) een super-collega die ons team extra technische power kan geven als junior of medior .NET developer. Belangrijk voor ons is dat je een goed technisch inzicht hebt en oplossingsgericht meedenkt. Wij helpen en begeleiden jou alvast, en last but not least, geven we jou ook het gevoel van deel uit te maken van en echt mee te tellen in ons team.

Omdat we verschillende klanten bedienen, is er heel wat afwisseling en flexibiliteit naar locatie. Zo zijn we zowel bij de klanten zelf te vinden, maar doen wij onze job even goed vanuit Kontich of zelfs vanuit de Cronos hub in Herentals. De pooltafel in Herentals en de kickertafel in Kontich zijn ondertussen een begrip voor het team.

Voel je het kriebelen, heb je zin om je bij ons aan te sluiten, contacteer ons op jobs@qframe.be

Het BYDT-team