Enthousiaste .NET developer voor team VLOQ

Word jij het nieuwste lid van ons VLOQ-team?

Vóór gebruik, zeker onze bijsluiter lezen 🙂
Team VLOQ
Neen, bij ons geen gewone consultancy!!
Bij Qframe werken we in teams op IT-projecten van allerlei slag. Tof en uitdagend dus.

In een team met je Qframe collega’s voeren we projecten uit van A tot Z. Een complex project vereist verschillende rollen zoals een projectverantwoordelijke, een teamlead, een technisch architect, developers van junior tot senior, en testers. Volgens hun kennis, ervaring, interesses en zelfs groeitrajecten, vullen Qframers deze rollen in.

Qframe-teams zijn dan ook een aangename ervaring, zowel voor de klanten die geöliede teams ter beschikking krijgen van mensen die perfect op elkaar afgestemd zijn, alsook voor onze eigen mensen die elkaar zo veel beter kennen en op elkaar kunnen bouwen.

Maar er wordt niet alleen dagelijks samengewerkt. Daarnaast zijn er ook allerhande leuke activiteiten en samenkomsten, zoals teambuildings en bootcamp, kennisdeling sessies en guilds, en natuurlijk geregeld een hapje en een drankje voor de hechte sfeer en het fijne groepsgevoel.

Naar goede gewoonte geeft elk team zichzelf een naam. De gekste namen passeerden al de revue. Vandaag staat één van deze teams in de kijker, het 8-koppige VLOQ-team.

Wij zijn op zoek naar versterking, naar een nieuwe enthousiaste collega die samen met ons geprikkeld is om in teams en op projecten aan de slag te gaan. Junior, medior, senior… dat maakt niet zoveel uit. Wat voor ons telt is je gedrevenheid, dat je graag in een team wilt werken en gebeten bent door technologie.

Ons VLOQ-team werkt momenteel aan een groots project, een applicatie voor het agentschap Wonen-Vlaanderen van de Vlaamse Overheid. Een project dat bovendien heel wat aandacht krijgt vanuit de overheid. Een uitdaging die het team tot nu toe al glansrijk heeft aangegaan.

Misschien denk je, ‘projecten bij de overheid die zijn toch muisgrijs saai en met verouderde technologieën’. Wel, dit team bewijst dat het ook anders kan. In een notedop iets meer over hun huidige project.

Project

VLOK staat voor Vlaams Loket Woningkwaliteit. Deze applicatie laat toe om de woningkwaliteit te beheren van de Vlaamse woningen, en heeft naast het agentschap Wonen-Vlaanderen ook alle Vlaamse gemeenten als doelpubliek en gebruikers. Het is een project dat past in de digitalisering-strategie van de Vlaamse Overheid. De centrale Vlaamse Informatica-diensten zijn een sponsor van dit project. Naast het agentschap Wonen-Vlaanderen volgt ook het agentschap Informatie Vlaanderen, het kabinet van minister Homans, en de Vlaamse gemeenten en steden.

De ontwikkeling van de applicatie startte in februari 2016. We zijn nu halfweg, en er wacht het team nog zeker een jaar werk aan dit project. Onze aanpak en werking is scrum-based, maar in dit geval geen full-Agile project. De totale scope zelf ligt dan wel vast, toch wordt er in sprints telkens een stuk bijgebouwd, geëvalueerd en eventueel bijgestuurd. Ons project team bestaat nu uit een Product Owner, 4 developers, een UX-designer, een teamlead/architect, een tester, een functioneel analist en een Scrum Master/Projectmanager.

De ontwikkeling vindt grotendeels plaats in ons Qframe kantoor in Kontich. 1 dag per week zijn we te vinden bij onze klant, agentschap Wonen-Vlaanderen, in Brussel.

Wil jij ook deel uitmaken van ons VLOQ-team ? Heb jij deze technische bagage ?

Technische bagage

Kennis van programmeertalen/frameworks:

 • Back-end: .NET, C#, ASP.NET WebAPI, WCF
 • Front-end: TypeScript, Angular, JavaScript, HTML, CSS, LESS

Kennis van back-end libraries, o.a.:

 • Castle Windsor
 • NHibernate
 • FluentValidation
 • FluentMigrator

Kennis van front-end libraries, o.a.:

 • Angular 2, Angular UI Router, Angular UI Bootstrap
 • Bootstrap
 • DataTables

Andere skills:

 • Unit testing
 • Automation van build & deploy-processen
 • Version management

Zin gekregen om deel uit te maken van ons VLOQ-team of misschien één van onze andere Qframe-teams ? Neem dan snel met ons contact op, stuur een kort mailtje of je LinkedIn-profiel naar marijke.walgraeve@qframe.be