Projectverantwoordelijke

Qframe maakt maatwerksoftware met Microsoft technologie voor een brede waaier aan klanten in Vlaanderen en Brussel. We werken meestal in projectvorm waarbij we alle taken voor het maken van software op ons nemen.

Daarom zijn we momenteel nog op zoek naar een ervaren projectverantwoordelijke.

Het is jouw missie om Qframe mee op de kaart te zetten als dé master in SCRUM en Agile software ontwikkeling op het .NET platform.

Je waakt als een teamvader over de toepassing en continue verbetering van onze scrum aanpak. Je volgt de rendabiliteit van je projecten op. Je bent ervan overtuigd dat je geoliede team je belangrijkste troef is. Een gezond team zorgt voor gezonde resultaten.

Jouw taken

Projectverantwoordelijke is méér dan enkel projectmanager.

Op jouw projecten neem je meerdere rollen op:

 • Scrum Master

  Je ultieme doel is om samen met je team een nuttige en goed draaiende applicatie af te leveren.
  Je bezit de unieke gave om een diverse groep mensen om te vormen tot een hecht team, je weet hoe je hen kan motiveren en coachen en doet dit in samenwerking met je HR collega’s.
  Je bent de katalysator van het team, zowel wat betreft de Scrum rituals als de positieve sfeer. Je zorgt ervoor dat obstakels voor een vlotte werking opgelost geraken, zowel binnen als buiten je team. Zelfs gevoelige menselijke obstakels weet je te ontmijnen.

 • Project Manager

  Je waakt over de timing en budgetten van je project(en) en kan dit op een correcte manier communiceren naar de klant en de overige stakeholders.

 • Proxy Product Owner

  Je slorpt snel nieuwe business kennis op.
  Je bent nieuwsgierig van aard, en weet door te vragen tot je de noden en onderliggende problemen van het business proces van de klant gevat hebt.
  Je weet de vergaarde kennis op een duidelijke manier te vertalen naar je teamleden.
  Je test en verifieert of de gebouwde software de business nood ook effectief invult.

Maar hier stopt het niet, ook intern binnen Qframe hebben we nood aan jouw kennis;

 • Qframe Project Coach / Evangelist

  Je coördineert en werkt samen met de andere projectverantwoordelijken om op die manier te zorgen voor een uniforme toepassing van onze Qframe projectaanpak.
  Je draagt projectmanagement methodologieën zoals SCRUM en Agile hoog in het vaandel en kan deze kennis ook juist overdragen op je collega projectverantwoordelijken.
  Constant verbeteren, leren en kennis delen ligt in je natuur.

 • Bid Officer

  Je coördineert de opmaak van projectoffertes voor onze klanten en dit gebeurt in samenwerking met je technische en salescollega’s.
  Je luistert naar de klant en kan hem mee overtuigen dat ons voorstel de ideale oplossing biedt op hun vraag.

Profiel vol Passie
Wat wij vragen?
 • Master werk- en denkniveau
 • Minimum 3 jaar ervaring als SCRUM master
 • Kennis van en liefde voor Agile en SCRUM
 • Ervaring met procesgericht werken is een plus
 • Je hebt ervaring met het leiden van een team en haalt hier je voldoening uit
 • Je geeft om mensen, weet hoe je hun kan motiveren en hoe ze optimaal hun doel kunnen bereiken
 • Je bent een duidelijke communicator, en kan informatie op een juiste manier overbrengen
 • Je hebt feeling met de IT wereld, ervaring in programmeren en specifiek .NET is een plus
Wat kan jij verwachten?

Een mooi bedrag op jouw bankrekening, gebaseerd op jouw ervaring zodat je jou daar alvast geen zorgen over hoeft te maken en je jou volledig kan focussen op je job.

We zijn een ambitieus bedrijf vol uitdagingen waar ook de nodige mogelijkheden zijn om te blijven bijleren en je verder te ontplooien.

Je krijgt de mogelijkheid om je visie en strategie te delen om ons als bedrijf nog sterker te maken.

We zijn er ons van bewust dat er een grote flexibiliteit gevraagd wordt met betrekking tot mobiliteit en willen hierin optimaal ondersteuning bieden via flexibele werkuren, gebruik van openbaar vervoer, remote werken. Alles is bespreekbaar volgens de persoonlijke noden en de noden van de klant.

Last but not least, een familiale sfeer waar open communicatie belangrijk is, dit zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt!

Leuk om te weten; Q-Frame is lid van de Cronos groep, een bijna 4000-man sterke groep van ICT-bedrijven ontstaan rond het moederbedrijf Cronos.

Tijd voor actie

Wij zijn er van overtuigd dat een perfect sprookje vraagt om superhelden met diverse talenten. Alleen zo schrijven we geschiedenis! We willen graag jouw verhaal horen, stuur je CV naar jobs@qframe.be.